Личный кабинет
    Язык:   RU | UA
    Меню
    Каталог товарів

    BlizzCon 2023: 3 доповнення WoW, DLC для Diablo IV

    Церемонія відкриття BlizzCon 2023 відбулася 3 листопада 2023 року. В його рамках Blizzard зробила кілька анонсів:

    - показали наступні доповнення для World of Warcraft

    - Оновлення Hearthstone

    - DLC для Diablo IV

    - Оновлення Overwatch 2

    World of Warcraft: Cataclysm Classic

    Blizzard запустить сервери World of Warcraft: Cataclysm. На BlizzCon 2023 компанія показала кінематографічний трейлер із Deathwing. Реліз відбудеться у першій половині 2024 року.

    World of Warcraft

    Головний анонс World of Warcraft під час церемонії BlizzCon 2023 зробив легендарний Кріс Метцен, який раніше став виконавчим креативним директором всесвіту Warcraft. Він оголосив, що для World of Warcraft вийде відразу три доповнення, об'єднані в одну серію Worldsoul Saga.

    За словами Метзена, Blizzard зробила це тому, що Worldsoul Saga – це дуже масштабна та епічна історія, яка не впишеться в рамки одного традиційного DLC. Крім того, компанія прислухалася до гравців і планує частіше випускати контент для World of Warcraft.
    Доповнення називалися «Війна всередині», «Опівночі» та «Останній титан». Перший з них вийде у 2024 році.

    • The War Within — експансія про нерубійців Аж'Кахету. У ній гравці вирушать у надра Азерота, де їм доведеться зіткнутися зі страшним злом.
    • Midnight — Доповнення старого світу, яке повернеться до багатьох старих локацій, включаючи Кель'Талас.
    • The Last Titan — доповнення, яке поверне гравців у Норскол і навіть відвідає Ульдуар, щоб розкрити таємницю Титанів.

    Diablo IV

    Під час BlizzCon 2023 розробники Diablo IV представили тизер першого «дуже похмурого» доповнення Vessel of Hatred. Його реліз відбудеться наприкінці 2024 року. У нього розробники додадуть клас, який раніше не зустрічався в іграх серії. Однак у Blizzard поки що не розповіли, що це за клас.

    Hearthstone

    На презентації розробники карткової гри представили чергове доповнення, що отримало назву Showdown in the Badlands. При його створенні автори Hearthstone надихалися Диким Заходом. Реліз відбудеться 14 листопада 2023 року.

    Overwatch 2

    Першим анонсом BlizzCon 2023 став Мауга, наступний танковий герой Overwatch 2. Він з'явиться у грі 5 грудня 2023 року з початком 8 сезону. З 3 по 5 листопада бажаючі зможуть випробувати персонажа безкоштовно.

    У 2024 році в Overwatch 2 з'являться три герої, режим «Зіткнення» з п'ятьма точками захоплення, схожий на «Низину Араті» з World of Warcraft, перероблені класичні карти та оновлений змагальний режим. Blizzard вже показала концепції двох персонажів: винищувача Венчура та цілителя Космічного рейнджера. Blizzard поділиться першими подробицями про цих героїв під час BlizzCon 2023.


    Теги: BlizzCon 2023